2011. augusztus 10., szerda

Segítségnyújtás

Kedves Szülők, Anyukák, Apukák!                                                                  

Nem véletlen a nagybetűs megszólítás, azokhoz a szülőkhöz szólók,akik érzelmileg "nagyok". Mostanában többször megakadt a szemem Kiss Laura történetén, valahogy mindig a látóterembe került. Akárhányszor olvastam amit az anyukája írt, a sok szenvedésről, megpróbáltatásról, mindig könnyes lett a szemem (bevallom néha sírtam is). Ez a család mégis küzd és kitart. Küzdenek a gyermekükért, az egészségéért. 

Melyikünk nem tenne meg mindent a gyermekéért? Ha csak belázasodik vagy a torka fáj, vagy beütötte  a térdét, már aggódunk és féltjük a gyerekünket. Akkor képzeljétek el, hogy min mehettek/mennek át Laura szülei! A történetét itt olvashatjátok:


http://www.friweb.hu/kisslaura/


Szeretnék segíteni, szeretném, ha Mi,Szülők összefognánk és segítenénk. Nem vagyok gazdag,lehet Te sem,aki ezt olvasod. De tenni tudok és akarok is. Gyűjtsünk össze sok-sok műanyag kupakot, amit átvesznek Ritáéktól(Laura anyukája) és az ebből befolyt pénzből támogatják Laura gyógyulását. Úgyis csak kidobjuk a kukába ezeket a kupakokat, a kutya se törődik vele, de nekik sokat jelent.
Minden műanyag kupak jó:üdítős,samponos,tisztítószeres,tejes,gyógyszeres,szín,méret nem számít.Nem kell külön válogatni sem.
Ha olyan munkahelyen dolgozol, ahol sokan vagytok, mond el, gyűjtsétek össze, szóljatok ha van, megbeszéljük hogyan jut el Nyíregyházára. Ha itt éltek, gyűjtsétek össze amennyit csak tudtok, elmegyek érte, elviszem a családnak. 
Keresek olyan embereket, akik vállalják, hogy az üzletükben leadhatják a kupakokat, ő összegyűjti, tárolja és pedig elviszem ha már útban van neki.
Jó hír, hogy már van aki vállalta ezt a nemes feladatot a mi szervezésünkben!!!
Nyíregyházán a Forrás Vitaminboltban leadhatjátok az összegyűjtött kupakokat, cím: Kossuth út 30., nyitva tartás: 9-17 óráig.


Segítsünk, hisz megtehetjük! 
                           Segítsünk,mert jót teszünk!

Várom a jelentkezéseiteket : okosiranytu@gmail.com
                                            20/807-1402

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése