2011. július 11., hétfő

Miről lesz itt szó és miért ?

 Várandósságról,vizsgálatokról,leletekről,szülésről,jogi dolgokról,csecsemőkről,friss szülőkről,érzelmekről,etetésről,oltásokról és még sok mindenről,ami kapcsolatban van " A gyerekkel"


 Nem akarok szakértő lenni,hiszen mindenhez nem értek,nem érthetek. Inkább informátor szeretnék lenni a blog és a honlap segítségével. www.okosiranytu.info
 Segíteni fogok,ha erre jársz,ha olvasol. Segítek sok-sok információval,olyanokkal,amik annak idején nekem is sokat segítettek volna. Amit nem tudsz kitől megkérdezni,azt megteheted itt. Amiben bizonytalan vagy,kérdezd meg itt. Ha nem találsz valamilyen információt,küld el a kérdésedet,utánanézek a válasznak. Ha én nem tudom megkérdezem szülésznő,nőgyógyász vagy védőnő szakértőnktől. Tőlük is kérdezhetsz majd terveink szerint.
 Egyes információkat bárki használhat majd,de lesznek olyanok,amelyek a Nyíregyházán és környékén élőknek segítenek inkább.
  Reményeim szerint végigkísérjük információval  a gyerekeket középiskolás korukig. Ha már most van valami,ami érdekelne,ami fontos számodra,küld el nyugodtan,kezdjünk azzal!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése