2011. július 28., csütörtök

Terhességi tesztek tesztje :)

A terhesség tüneteiről, jeleiről olvashatsz a honlapon : 

a terhesség első jelei

 Viszont terhességi tesztet úgyis fogsz venni, az tuti. Ha már régóta várod a babát azért, ha még csak most "kezdtetek hozzá",akkor azért, ha meg esetleg véletlen,akkor azért.

Itt van néhány terhességi teszt,használatával,árával együtt, lehet válogatni:

Clearblue

Ez a teszt a gyártó szerint nemcsak reggel, hanem a nap bármely szakában elvégezhető a menstruáció esedékességének első napjától kezdődően. Pontossága több mint 99%-os. A teszt abszorbens mintavevő részét öt másodpercig kell a vizeletsugárba tartani, vagy 20 másodpercre egy edénybe felfogott vizeletbe kell helyezni.
A vizsgálat eredményét három percen belül leolvashatod a teszt LCD kijelzőjén: plusz vagy mínusz jelzést fogsz látni rajta, attól függően, hogy megfogantál-e, vagy sem. Az eredmény még nagyjából egy napon keresztül a kijelzőn marad, így a leendő apukának is dokumentálhatod áldásos tevékenysége sikerességét. A tesztet 1500-2000 forint körül szerezheted be a gyógyszertárakban és egyes bioboltokban.

Qupido

A rendkívüli érzékenységű, egyfokozatú terhességmeghatározó teszt a nap 24 órájában elvégezhető. Kiválóan alkalmas a terhesség lehető legkorábbi kimutatására, hiszen a HCG jelenlétét minimális, 10 mlU/ml-es koncentrációban is érzékeli - a gyártó szerint a megtermékenyített petesejt beágyazódását követő első napon már biztos eredményt mutat. Ára 1600-1700 forint.

Pregnanens

A Pregnanens tesztcsíkkal a vizsgálat bármely napszakban elvégezhető. A megtermékenyített petesejt beágyazódását követően már egy-három nappal is jól látható pozitív jelet ad.
A termék minőségét garantálja, hogy a világpiacon elérhető, legjobb minőségű reagensek és alapanyagok felhasználásával készül, ára azonban viszonylag barátságosnak mondható - már 400 forint körül hozzájuthatsz a Pregnanenshez.

GRAVI-HCG

Ezt az ugyancsak érzékeny, egyfokozatú terhességmeghatározó kazettát a gyártó a korai terhesség vizeletből történő kimutatására fejlesztette ki - a GRAVI-HCG már a beágyazódást követő harmadik napon nagy biztonsági fokú eredményt ad. A vizeletmintából pipettával kell cseppenteni a tesztre, és néhány perc múlva kiderül, mi a helyzet. A GRAVI-HCG-t 800-1000 forint körüli áron vásárolhatod meg.

MEDI-PREG

A MEDI-PREG vizeletsugaras terhességi gyorsteszt a korábban már széles körben el­terjedt MEDI-LAB terhességi gyorsteszt továbbfejlesztett változata.
Esetében nem kell a vizelet­mintát összegyűjteni, elegendő a tesztkazetta egyik végén található nedvszívó tam­ponrudat néhány másodpercig a vizeletsugárba tartani. A terhességi gyorsteszt már a beágyazódást követően három nappal nagy biztonsággal jelzi a terhességet, függetlenül attól, hogy a vizsgálatot mely napszakban végzed el. Ára 800 forint körül van.

www.femina.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése